Rød Krystal Lysekroner Lampe 100-240V Italien Style Lyst til Murano Glas Kunst Belysning til Villa Nyt Hus, Køkken, Badeværelse Indretning

kr5 009.43

Status: På lager

b2330

Rød Krystal Lysekroner Lampe 100-240V Italien Style Lyst til Murano Glas Kunst Belysning til Villa Nyt Hus, Køkken, Badeværelse Indretning

Størrelse: W60*H60CM

Om lysekronen: (Vores glasss-produkter er 100% hand blown kunstneriske DIY håndværk, det færdige produkt ville være lidt forskellig fra den oprindelige billedet, såsom farver, design, størrelse og så videre.For det, hvis du kan acceptere forskel!)

Materiale

Glas

Farve

Som vist (kan tilpasses)

MOQ

1 stykker

Leveringstid

7-20 dage(i den rækkefølge og kvalitet)

Spænding

120V, 220V (afhænger af din strømforsyning)

Størrelse

Som vist (kan være customized0

Pakke

Tyk skum inde i og uden for boksen

Prøve

Tilbud

Certificering

CE,UL

Lys Kilde

Led Pærer

Levering Evne

5000 per måned

OEM&ODM

Accepteret

Mærke

Hony

Betaling

paypal, western union

Pakning

Forsendelse

Alle punkter på vores butik er gratis forsendelse.Forvisset om, at din lysekrone vil ankomme til tiden og intakt, som hver stængel indlejrede omhyggeligt i en plastik skum designet til at sikre sikkerheden af glas.Vi har været skibsfart glas i hele landet i mange år, og kan have tillid til din forsendelse.Tillad 3-4 uger til levering, selv om de fleste ordre vil ankomme i løbet af 2-3 uger.Prioritet/Hurtig levering tilgængelige efter anmodning.Alle pakker er forsikret mod brud.

Nyttige Tips

1. Er disse stykker er tilgængelige i forskellige farver og størrelse?

Ja.Vi har farve-chart for din reference, vores designer også kan udvikle den farve, du tilbyder.Størrelsen kan tilpasses .

2. Er disse glas elementer brudt nemt under leveringen ?

Vi bruger velvet lille scrips og polyfoam til at fylde tæpper, og fyldt med træ-sag , denne form for emballage, kan gøre de produkter, sikkert under levering.Må ikke bekymre dig!Også vil have ekstra erstatninger blive sendt til dig.

3. Hvordan til at rense glas lysekrone og skulptur?

Hjælp fjerkost vil være ok, eller noget hår tørretumbler også er godt valg.

4. Er installationen af blæst lys svært?

Nej,det er meget nemt, og vi vil give en detaljeret installationsvejledning for dig.I mellemtiden,kan du installere den belysning eller skulptur som hvad du kan lide.I additon, for at være ærlig, glasset er fyldt afinstalleret og der vil være en vis forskel, afhænger af forskellige mennesker, der er installation for at gøre det kunstneren ser , og farven kan være lidt anderledes, da det helt hånd blæst, de mihgt se 90% det samme som billedet.Det kan være sjovt at installere selv og gøre det unikke stil, som du kan lide.Har du noget imod det?

5. Hvad skal jeg gøre, hvis nogle af glas er brudt?

Alle de glas, blæst produkter på vores shop, vil blive pakket omhyggeligt ind inden forsendelse, men det er normalt tilfældet, at have nogle glas stykker brudt, og du behøver ikke bekymre dig om dette, som bringer vi den gode nyhed for kunder: vi vil give 5-10% reservedele til at udskifte de ødelagte dele og glas stykker vil være nok.

6. Hvilken slags pærer anvendes til lysekrone ?Input spænding?Livet er?Kan jeg købe fra vores land, nemt?

Vi bruger LED pærer,som er miljøbeskyttelse & energi bevarelse .

Input spænding 110V,220V,240V,kan bruges i hele verden.

Levetiden af LED: mindst 50.000 timer .

Disse LED er en international standard, du kan købe i dit land nemt.

Installation Undervisning

OEM &ODM Service:

Vi kan ændre visse produkter til at opfylde dine specifikationer.Hvis vi har en varemærkefri produkt, som du kan lide udseendet af, at vi kan gøre vores bedste for at forlade dit præg på det at hjælpe med at gøre den til din egen.

Vores OEM pre-designede produkter vil være ideel for dem, der ønsker at foretage mindre ændringer og vil spare masser af tid.For større kunder, der har mere specifikke produkt-og design specifikationer, kan de drage fordel af vores ODM service til fuldt ud at opfylde deres behov.

For dem, der ønsker at drage fuld fordel af disse tjenester skal du være opmærksom på, at du bliver nødt til at give os så mange oplysninger som possible.By at gøre det, vi så kan sikre den højest mulige grad af nøjagtighed.

Farve Plade(du kan vælge den farve fra nedenfor)

Hot Sale Stor Lysekrone

Nye Ankomst Lysekrone:

Væg Kunst:

Om os:

Fabrik:

Kontor:

Kundens Feedback:

Tags:Led-panel Ultra Tynd 6w, Kia Magentis 2007 Lys, Kia Niro Indvendige Rum, Jack Russel Tilfælde Huawei, Islamiske Maleri Marmor, Fuld 5d Embroidery Ikonet, Kia Niro Armest Opbevaring, Jack Russel Tæppe Hund, Kia Morgen 2017 Filter.

Finish Brushed Stainless
Funktioner Moderne
Installation Type Semiflush Montere
Pakning 5 lag karton
Er Dæmpbar No
Oprindelsessted Guangdong,Kina(Hovedlandet)
Garanti 1 år
Krop Materiale Glas
Skifte Type Knop skifte
Farve Som Vist (kan tilpasses)
Er Pærer I Prisen Ja
Mærke NoEnName_Null
Antal Lamper 6
Spænding 110V,120V,220V,240V(you can design)
Element Type Lysekronerne
Skygge Retning Ned
Certificering ce
Stil ART DECO -
Watt 3w/LED
Skygge Type Klart Glas
Strømkilde DC
OEM/ODM Accepteret
Base Type G9
Eksport Markeder Global
Model-Nummer LR
Lys Kilde LED Pærer

Skriv en anmeldelse!

Rød Krystal Lysekroner Lampe 100-240V Italien Style Lyst til Murano Glas Kunst Belysning til Villa Nyt Hus, Køkken, Badeværelse Indretning

Skriv en anmeldelse!

Relaterede varer